Conduita cabinetului

Pentru o buna colaborare intre dumneavoastra si personalul cabinetului va rugam sa luati la cunostiinta urmatoarele :

1)       Plata abonamentelor : 60% la a I-a sedinta si 40% la a V – a sedinta.

2)       Valabilitatea abonamentelor este de 8 saptamani  . Dupa expirarea celor 8 saptamani se vor mai efectua restul sedintelor , doar daca se contracteaza un abonament nou  (cu o suma egala cu abonamentul precedent).

3)       Inghetarea abonamentelor : pana la 2 saptamani  peste cele 8 de valabilitate in caz de concediu , delegatie sau boala sau in cazul unor tratamente medicale ce pot interactiona cu procedurile efectuate in cabinetul nostru.

4)       Respectarea orei de programare : pentru intarzieri mai mari de 10 minute se va efectua sedinta pana la sosirea urmatoarei cliente. Va rugam sa anuntati cu cel putin 4 ore anularea unei programari.Sunt acceptate 2 anulari in cadrul aceluiasi abonament.

5)       Respectarea igienei corporale.

6)       Starea de sanatate . Se va comunica personalului inaintea inceperii oricarui tratament orice modificare a starii de sanatate sau fiziologice ( raceli ,  menstruatie , sarcina , afectiuni ale rinichilor ,  hipertensiune , inanitie ).

7)       Suntem deschisi la orice sugetii date de dumneavoastra si acceptam orice sugestie constructiva !

8)        CLIENT FIDEL : PERSOANA CARE A AVUT LA CABINETUL NOSTRU MINIM 2 ABONAMENTE , EXCEPTAND PROMOTIILE DE PE SITE-URILE PUBLICITARE!                                        

Va multumim !

 
LoginTranslate
Romanian Chinese (Simplified) English French German Italian Portuguese Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian